top of page

Workshops & advies

Strobouw is bij uitstek een manier van bouwen om samen met anderen te doen. 
Stro&Leem organiseert workshops voor mensen die belangstelling hebben voor strobouw, of voor mensen die zelf willen bouwen. Met vrienden en familie kunnen we bouwen aan jouw eigen huis. Je kunt ook ervaring opdoen bij anderen, maar altijd onder professionele begeleiding. Heb je interesse om mee te doen aan een workshop? Bekijk dan de komende workshopdata.

Leren leemstucen

Leem is een materiaal waar je zelf mee aan de slag kunt door middel van workshops. Je kunt meewerken met het stucen van wanden, of een pizza-oven bouwen om het materiaal goed te leren kennen. Leem kan met de hand aangebracht worden voor een fraaie organische sfeer, maar kan ook met speciaal gereedschap strak en modern verwerkt worden. Ook hiervoor is professionele begeleiding essentieel.

d56cb3b4-10ae-45eb-874b-be08a73c6b71_edited.jpg
593dd4df-cf43-4075-a6bc-c5c6937f544e.JPG

Samen bouwen

Stro&Leem organiseert graag workshops. Samen met andere belangstellenden leer je met ons degelijk bouwen met stro en stucen met leem. Je kunt met Stro&Leem contact opnemen voor informatie over het aanbieden en organiseren van workshops. Met anderen kun je bouwen aan een natuurlijk prachtig en maximaal ecologisch huis.

Advies

Als je zelf plannen hebt, met ideeën rondloopt of vragen hebt op het gebied van ecologisch bouwen, mogelijkheden van strobouw of leemstucen, dan kun je contact opnemen met Stro&Leem. Je kunt hier terecht voor informatie en professioneel advies.

IMG_2029.jpg

Interesse in een workshop of advies op maat?

bottom of page